fredag 14 februari 2014

Matdepåpackning

Hej alla!

Eftersom den här turen kommer bli så pass lång, tycker vi att det känns tråkigt att släpa på all mat hela vägen och göra hela turen liiite jobbigare och MYCKET tyngre. Så vi har bestämt oss för att ha ett par depåer på vägen, så kan vi ha god mat och mycket av den. Och ha ännu roligare på turen!


I morse kom Svante hem till mig och lagade äggröra och bacon till frukost, innan vi började räkna ut vilken mat och hur mycket av den som vi ska skicka till de olika depåerna.  Han tog med den mat han har fixat. Det ni ser på bilderna är Svantes Bars och de Flapjacks som vi skaffat. Tanken är att vi ska ha en av varje per dag.

Något vi har tyckt har varit lite klurigt var att kunna skicka ut dem och få dem att komma fram dit vi vill ha dem. Det lättaste sättet verkar vara att skicka dem som Företagspaket med Posten. Inte billigaste sättet, men då levererar de fram till dörren på kontorstid, och efter att ha pratat med personer på de olika depåplatserna har vi kommit överens om att de tar emot paketet och lämnar det till oss när vi passerar. Depåerna har vi alltså lagt på platser där vi passerar Fjällstationer eller Ekoturismarrangörer med väganslutning. Så det problemet känns löst nu!


Imorgon hoppas vi bli klara med matpackningen.

GUUU VA SKÖNT!  Nedan ser ni hur less jag var på att sitta på golvet och pilla med små matpåsar för några dagar sedan.Fast det är ändå ganska kul :)