söndag 24 november 2013

Godkväll!

Den här helgen har August varit uppe i Ankarvattnet och föräldrarna uppe i stugan i Bydalsfjällen där de kan njuta av både snö, minusgrader och kanske lite vedeldad bastu. Dessutom stack Jenny (flickvännen) tidigt i morse till Kalifornien för att vara där i tre veckor. Toppen.

Men med lägenheten alldeles för en själv kan man lyssna på musik och inventera den torkade maten. Hittills har blivit ett gäng burkar torkade äpplen, vinbär,  lite svamp och några energikakor. Näst på tur står grönsaker som paprika och morötter.Men även i Stockholm börjar det bli lite kallare. Det blev lite kyligt i cykelskorna med enbart tunna ullstrumpor på väg till jobbet i går och idag togs mössan på. Härligt! Lägg därtill en helg med jobb på Naturkompaniet bland en massa utrustning och andra friluftsintresserade och man börjar lite smått längta efter att själv komma iväg till fjället.

Det är en stund kvar dock. Förutom det som ska göras inför turen, som det står om i förra inlägget, ska exempelvis en C-uppsats ha skrivits klart och Carlberg Cavaliers ha tagit student-SM-guld i Amerikans fotboll. Det blir med andra ord tre intensiva men väldigt roliga månader innan pulkorna är färdigpackade och vi är på väg. Men det ska nog gå bra!

Må gott!