onsdag 19 mars 2014

Dag tjugoåtta: Vilodag i Ankarvattnet

Tidigt på morgonen lämnade Sef paradiset i Ankarvattnet för att ta buss(arna) tillbaka till Umeå och studierna. Tack Sef för några otroliga roliga dagar, det var fantastiskt kul! För vår del gick förmiddagen åt till att komma ikapp med bloggandet och kontrollera och packa den nya maten. Vi packade dessutom upp Sefs medtagna mat, och hittade ett typexempel på vad vi kallar en Sefknut. Det är en knut på en påse som alla andra skulle göra återförslutningsbar, eller iallafall möjlig att öppna utan fina instrument, men som Sef istället försluter tätare än kärnkraftsavfall. Tänk er att försöka öppna den i 20 minus och vind. 

Efter det for jag, August och Kattis till Restaurant Fjällripan för en god lunch innan vi gick på jakt efter ett par nya pjäxor till August. Av de han har nu har han fått ont i fötterna och dessutom håller de på att gå sönder. Tyvärr hittade vi inga.

Som ett litet tack för underbara dagar här i Ankarvattnet lagade vi (om jag ska vara ärlig bara August och Kattis) vegoburgare idag till middag. Riktigt gott. Nu är pulkorna packade och musklerna uppvilade för nya tag. Imorgon bär det av norrut igen!